Subcarpați s-a născut în 2010, la inițiativa lui MC Bean, solistul trupei Șuie Paparude. La granița dintre folclor și ritmuri moderne, de electro și hip-hop, punem preț pe tot ce înseamnă tradițional românesc.

 

 

Despre muzica Subcarpați

Reinterpretăm folclorul în manieră proprie și aducem în prim-plan ideea că e important să ne conectăm la originile noastre. Am ales să vorbim despre patriotism și dragostea pentru valorile tradiționale fără să transformăm asta într-un discurs patetic. Știm că tinerii de azi sunt prea prinși în haosul marilor orașe pentru a avea timp să se conecteze cu trecutul și natura.  

 

Muzica noastră este în același timp familiară și diferită de tot ce se cântă astăzi în România. De altfel, nu-i ceva ce am putea să descriem, ci un sound pe care vă invităm să-l descoperiți ascultându-ne albumele. 

Altfel spus, pentru noi muzica nu este showbiz. De aceea selectăm cu atenție fiecare persoană care ne propune să colaborăm. Am refuzat concerte plătite și petreceri private pentru că nu despre asta e vorba în ceea ce facem noi. 

Albumele noastre sunt distribuite gratuit atât pe site-ul nostru, cât și în cadrul concertelor. 

 

 

 

 

Contact Subcarpati:

booking@subcarpati.com    0746659549 (Mon-Fri, 10:00-18:00 GMT+2)

pr@subcarpati.com