Termeni & Conditii

Termenul “Compania” se refera la proprietarul website-ului www.subcarpati.com.

Termenul de “Utilizator”, “Vizitator”, “Fan”, “Dvs.” sau “Tu/tau/tale/tine” se refera la orice tert care acceseaza/utilizeaza website-ul si orice continut al paginilor acestuia precum si celor care efectueaza descarcari de continut protejat, din repertoriul Culese Din Cartier, a trupei Subcarpati a si nu numai, sau alte continuturi protejate.

Continuarea accesarii website-ului si a paginilor sale precum si utilizarea acestora si a continutului acestora constituie (valoreaza) acordul tau direct: a) cu toate conditiile impuse, toti termenii listati si precum si cu orice alte aspecte; b) de a respecta si toate conditiile impuse, toti termenii; c) de a va asuma respectarea termeniilor si conditiilor de utilizare, care impreuna cu politicile de confidentialitate si de cookies, reglementeaza activitatile on-line ale S.C. Nice Guys S.R.L. pe website-ul in relatiile cu tine, in calitate de vizitator si/sau utilizator inregistrat sau fan al trupei Subcarpati.

Daca nu esti de acord cu oricare parte dintre termenii si conditiile listate te rugam sa renuntati la vizitarea/utilizarea website-ului si/sau descarcarea materialelor protejate postate, pe care le dobandesti gratuit. In masura in care orice utilizare ulterioara a continuturilor descarcate ar fi de natura sa prejudicieze in orice fel material sau moral Compania si interesele sale de orice fel te rugam sa te abtii de la descarcare. Este neautorizata orice utilizare, directa sau indirecta a materialelor descarcate din website, care este de natura sa produca avantaje comerciale directe sau indirecte.

Continutul website-ului poate face obiectul unor modificari, de orice fel, fara notificare prealabila. Compania isi rezerva dreptul de a semnala sau nu, in mod distinct, modificarile de continut efectuate.

Termeni si Conditii

Continutul paginilor acestui website este destinat:

a) utilizarii in scopul informarii generale si speciale despre “Subcarpati & Culese Din cartier”, activitatile ei, repertoiul ei, concerte, bilete, fanclub, etc.

b) utilizarii in vederea unui schimb de date si informatii, la solicitarea ta si

c) comercializarii on-line de produse specifice domeniului muzical, inclusiv merchandising.

Nici Compania, nici terte parti furnizoare de continut nu ofera garantia acuratetii, completitudinii si actualizarii continutului sau potrivirii informatiilor si materialelor oferite pe website cu nevoile/interesele tale specifice, in masura in care acestea sunt utilizate pentru scopuri comerciale, directe sau indirecte sau de afaceri, nenotificate prealabil Companiei.

Prin prezenta ta pe website, in vederea unor utilizari nenotificate, excluzi responsabilitatea Companiei si iti asumi riscurile si responsabilitatea ca orice informatii si/sau materiale prezente pe website pot contine erori si/sau informatii incomplete fata de nevoile tale specifice sau eventual nevoile vizitatorilor/clientilor/cititorilor tai.

Tie iti revine responsabilitatea de a te asigura ca utilizarea oricaror produse, servicii sau informatii disponibile pe website intrunesc cerintele si nevoile tale specifice mai ales in ceea ce priveste raporturile tale cu tertii.

Acest website contine materiale aflate in proprietatea Companiei, trupei Subcarpati sau licentiate Companiei. Aceste materiale includ, dar nu se limiteaza la: piese muzicale – text si compozitie, desene, forme, fonduri creative, combinatii de culori, aspecte, infatisare grafica, texte, imagini, sunete, baze de date, imaginea trupei Subcarpati. Reproducerea si utilizarea acestora in orice fel, in conditii, care nu coincid conditiilor de utilizare indicate in sectiunea privind drepturile de autor si alte drepturi specifice de proprietate intelectuala, este interzisa.

Toate marcile reproduse pe website sunt proprietatea trupei Subcarpati sau Companiei sau sunt licentiate Companiei de catre trupa Subcarpati sau alti titulari de marci ori semne protejate. Marcile care sunt reproduse, mentionate, fara a fi in una dintre situatiile anterioare sunt utilizate, exclusiv, cu scop de informare.

Utilizarea neautorizata a website-ului sau a oricarei pagini da dreptul Companiei fara a exclude in vreun fel drepturile trupei Subcarpati insesi, inclusive drepturile de/la imagine, sa formuleze cereri de despagubiri si/sau plangeri penale.

Website-ul poate sa contina si link-uri catre alte website-uri. Acestea sunt furnizate numai cu scop de informare si nu se poate intelege sau interpreta ca proprietarul acestui website garanteaza pentru continutul si informatiile/datele din website-urile la care face link.

Utilizarea acestui website, precum si orice neintelegeri ori litigii sunt guvernate de legea romana. In orice situatie litigioasa este exclusa apelarea la instantele judecatoresti, intrucat tu consimtiti prin utilizarea, in orice fel, a website-ului ca se va recurge numai la arbitraj si consimtiti la aplicabilitatea clauzei compromisorii disponibila pe website-ul CCIR http://arbitration.ccir.ro/clauzaarb.htm.
Nota privind drepturile de autor

Drepturile de autor asupra website-ului www.subcarpati.com si asupra continutului sau apartin © S.C. Nice Guys S.R.L.. Toate drepturile rezervate.

Orice reproducere, stocare, in alte conditii decat cele premise, precum si orice punere la dispozitia publicului, transmitere a unei parti sau a continutului website-ului sau a oricarei pagini a acestuia sau realizarea de deep linking este supusa autorizarii prealabile, exceptand urmatoarele activitati:

descarcarea de piese muzicale ale trupei Subcarpati, puse la dispozitia fanilor si vizitatorilor in sectiunea specializata, pe un hard disk local pentru utilizare personala, necomerciala;

copierea partiala a continutului website-ului in vederea transmiterii cu scop informativ catre terte persoane, numai daca veti indica website-ul in forma unui link activ, ca sursa a materialului.

Este interzisa, exceptand situatiile in care s-a obtinut autorizarea scrisa din partea Companiei, distribuirea, utilizarea si/sau orice exploatare de natura comerciala directa sau indirecta a continutului website-ului inclusiv continutul downloadat sau a oricarei pagini a acestuia, inclusiv prin prelucrarea informatiei in forma derivata, in totalitate sau in parte.

Website Disclaimer

Informatiile oferite de acest website au caracter general pentru vizitatori si caracter special pentru cumparatori si fani, cum ar fi spre exemplu ofertele speciale pentru membrii fanclubului trupei Subcarpati. Acestea sunt oferite de Companie si, in timp ce aceasta depune eforturi pentru furnizarea unor date corecte, la zi si complete, precum si livrarea la timp a ofertelor si produselor totusi va informeaza ca nu isi asuma obligatia si nu garanteaza, nici expres, nici indirect cu privire la completitudinea si acuratetea datelor/informatiilor, potrivirea si disponibilitatea lor cu privire la website sau informatiile produsele si serviciile din sursa externa, dar nelimitata la o astfel de sursa, mai ales in situatia in care acestea sunt folosite in alte scopuri decat scopurile strict personale legate de informare sau de achizitionare/acccesare si obtinere a unor continuturi protejate apartinand trupei Subcarpati. In orice situatie in care utilizati informatiile si datele, continuturile sau aspectele de ordin grafic in alt scop decat cel al informarii generale va asumati toate riscurile cu privire la orice eroare sau neintelegere sau nefunctionalitate, etc.

In nici o situatie/caz Compania nu va putea fi tinuta si nu i se va putea angaja raspunderea pentru nici o pierdere, dauna de orice fel, incluzand dar fara limitare la daune sau pierderi indirecte sau decurgand din pierderi sau daune privind profituri pierdute rezultand din sau in legatura cu utilizarea website-ului sau a oricareia dintre paginile sale. 

Prin intermediul acestui website vei fi in masura sa accesezi alte website-uri care nu sunt sub controlul trupei Subcarpati. Compania nu are control asupra continutului, naturii si disponibilitatii acelor website-uri. Includerea oricaror link-uri nu implica in mod necesar o recomandare sau o afiliere cu acele webite-uri sau o insusire a opinilor exprimate de acestea. 

Compania depune eforturi pentru asigurarea functionalitatii normale a website-ului si a paginilor sale, insa, in nici o situatie aceasta nu isi asuma responsabilitatea si nu va putea fi facuta responsabila pentru indisponibilitati temporare ale website-ului datorita unor probleme tehnice care sunt in afara controlului sau.

Compania depune eforturi pentru asigurarea functionalitatii normale a website-ului in ceea ce priveste descarcarea pieselor sale muzicale puse la dispozitie pe website insa, in nici o situatie, aceasta nu isi asuma responsabilitatea si nu va putea fi facuta responsabila pentru indisponibilitati temporare ale website-ului datorate unor probleme tehnice care sunt in afara controlului sau.

Compania depune eforturi pentru asigurarea functionalitatii normale a website-ului in ceea ce priveste preluarea comenzilor de produse insa, in nici o situatie, aceasta nu isi asuma responsabilitatea si nu va putea fi facuta responsabila pentru indisponibilitati temporare ale website-ului datorate unor probleme tehnice care sunt in afara controlului sau. Compania depune eforturi pentru asigurarea livrarii produselor comandate in cel mai scurt timp insa, in nici o situatie, aceasta nu isi asuma responsabilitatea si nu va putea fi facuta responsabila pentru intarziari in livrare datorate unor probleme ale curierului care sunt in afara controlului sau sau datorate unor erori de orice fel in scrierea adreselor de livrare a produselor.

 

Reguli utilizare materiale descarcate

 

Descarcarea oricarui material din sectiunea Download a website-ului este gratuita. Compania si trupa Subcarpati isi rezerva dreptul de modificare a acestei politici oricand, fara informare prelabila.

Utilizarile ulterioare descarcarii NU trebuie sa fie utilizari de natura sa incalce drepturile de autor si conexe ale trupei Subcarpati,  sau utilizari care sa lezeze interesele economice si de imagine ale trupei Subcarpati, sau ale celorlalte trupe ce fac parte din “Culese Din Cartier”.

Este interzisa utilizarea, in orice modalitate, de natura comerciala directa sau indirecta a continuturilor protejate prin drept de autor, in special utilizarile pieselor muzicale ale trupei Subcarapti descarcate din website, incluzand dar fara a se limita la muzica sau versuri in mod separat.

Este interzisa orice utilizarea in orice modalitate, care genereaza avantaje comerciale directe sau indirecte, a continuturilor protejate prin drept de autor, in special utilizarile pieselor muzicale ale trupei Subcarpati, incluzand dar fara a se limita la muzica sau versuri in mod separat, descarcate din website sau prin link de orice fel la website.

Este interzisa realizarea de linkuri catre website, in toate situatiile in care aceste linkuri faciliteaza sau permit descarcarea pieselor muzicale ale trupei Subcarpati, prin interpunerea unor alte websiteuri ca interfata si/sau interpunerea unor solutii tehnice peste cele utilizate de Companie.

Este interzisa orice realizare de link-uri care creeaza pentru terti imaginea unei asocieri comerciale sau de imagine cu Compania si/sau trupa Subcarpati & Culese Din Cartier.

Oricare dintre utilizarile interzise pot deveni permise numai cu acordul prelabil, scris al Companiei.

Termeni si conditii pentru achizitii on-line

Toate comenzile pentru orice fel de produse oferite spre vanzare pe website precum si toate achizitiile/cumpararile unor astfel de produse sunt guvernate de Termenii si Conditiile de achizitii on-line, precum si de restul Termenilor si conditiilor de utilizarea a website-ului in masura in care acestia sunt aplicabili in completare sau detaliere sau in orice alt fel.

 

Iti dorim o experienta cat mai placuta in utilizarea website-ului www.subcarpati.com

 

 

 

 

 

Contact Subcarpati:

booking@subcarpati.com    0746659549 (Mon-Fri, 10:00-18:00 GMT+2)

pr@subcarpati.com