Subcarpați - Valea Voltului

Al 7-lea album Subcarpați anunță un sound nou cu o amprentă veche. Valea Voltului este o trecere prin vale, iar coperta poate fi percepută ca o odă adusă uneia dintre cele mai fundamentale și puternice “unelte” ale omului: mâinile.

“Am încercat să o dăm și clasic, dar după atâta vreme e o necesitate sufletească să nu bați aceeași cărare. Să încerci să explorezi și alte văi muzicale” – Bean MC

Muzica a fost înregistrată în studiourile Subcarpați.

Discografia Subcarpați

 

Înainte de a fi o trupă, suntem o gașcă de prieteni a cărui numitor comun este muzica. Și chiar mai înainte de asta suntem un manifest, nu o trupă pentru care profitul este mai important decât pasiunea pentru lucrul bine făcut. 

Poți descărca albumele gratuit direct de pe site sau le poți asculta pe oricare dintre platformele Apple MusiciTunesSpotifyDeezerGoogle PlayAmazon și Tidal.

 

Fantome

Fantome – Mai multă muzică decat vorbe este sloganul pentru a defini conceptul din spatele trupei. Cu un sunet romanesc experimental modern, îmbinat cu muzica veche a Bucureștiului, unul dintre cele mai unice proiecte ale României. Genurile Trip-hop, grime, dub și hip-hop sunt doar câteva stiluri și influențe pe care le veți găsi în muzica lor.

Argatu’

CulesedinCartier prezintă Argatu’. Un catalog de piese în care folclorul este mult mai bine fixat în sunet. Albumele oferă ascultătorilor o origine și o rădăcină mult mai bine înfiptă în pământul românesc, un underground folclor mai puternic.

CCSE

Cred Ca Sunt Extraterestru este una dintre cele mai valoroase reprezentante ale scenei hip-hop actuale din Romania, foarte apreciati pentru plusul de originalitate adus atat in studio, cat mai ales live.

Celula De Criză

reprezinta alianta pentru manifest din gradina Culese din Cartier. La un an de la geneza cele trei nuclee Zicu, Faust si Fanescu au coagulat un stil axat pe constructia de mesaje ce reprogrameaza matricea celulelor aflate sub control.