Armata Selectarii Atente A Plasticului

Tara, tara, vrem ostasi! Subcarpati este ASAP!

Vrem masuri imediate pentru colectarea selectiva in vederea reciclarii in toate scolile din Romania.

FAUST – Același Feeling cu Motanu’ (Videoclip Oficial)

Oamenii noștri, Faust și Motanu, au ieșit la rampă cu un Single nou. Pune un umăr și bagă Share, dacă îți place!

Un Live la timpul lui face cât 10 clipuri

Culese din Cartier Live Sessions pentru 2020

Celula de Criză – Virus (Videoclip animat)

Text: Faust, Fanescu;
Instrumental: BeanMC; Scratch: Dj Zicu;
Comic Book: @Siv.ink; Video: @Cuscrew

COMIC BOOK-ul poate fi luat in varianta fizica de pe celuladecriza.ro

instagram.com/celuladecriza/

Volumul V este o întoarcere la rădăcinile primelor două albume ale fălticeneanului Argatu’.

Dacă Vol.IV a cuprins mai mult piese cu un contur cinematic, Vol.V se bazează pe ritm dinamic și energie, așa cum a obișnuit pe toată lumea la concertele sale ,alături de Argatu' fiind MC Moș Martin pe partea de versuri/text.


Despre ce e vorba acum?

Starea de spirit pe care ascultătorul o primește! Dacă folclorul e dus mai departe prin boxe și apreciat mai mult, scopul albumului este îndeplinit.

Instagram.com/argatuu
Fb.com/argatuu

Căutar2wea de viață intteligentă a calculatoarelor de bor62d au triangulat planeta terra7373 unde cca 8.000.000.000 de5252 locuitori c£€oexistă.

Generat●oarele sus₩țin nivelul de energie la capacitate optimă, timpul est÷₩₩&***imativ ramas este de T-$$$#€

Subcarpați 

Zori și Asfințit

 

Ca în fiecare an, tradiția spune că ne strângem pe 1 decembrie la Sărbătoarea Subcarpați. Trupa își sărbătorește aniversarea și ne sărbătorim cu toții Ziua Națională. În 2018 aceeași dată marchează și lansarea celui de-al 6-lea album Subcarpați: Zori și Asfințit. 

Culese din Cartier prezintă

Celula De Criză - Butonu' Roșu

Celula De Criză reprezintă alianța pentru manifest din gradina Culese din Cartier. La un an de la geneză cele trei nuclee Zicu, Faust și Fanescu au coagulat un stil axat pe construcția de mesaje ce reprogramează matricea celulelor aflate sub control.

Noul material, intitulat "Butonu' Roşu" cuprinde totalitatea eforturilor echipei de a echilibra un compus bine definit și ușor de asimilat, împreună cu eminenți cercetători în sinteză, construcție și amestec.

Pe parcursul prezentării vă rugăm să purtați echipamentul de protecție.

Mulțumiri și respecte întregului colectiv de savanți.

Culese din Cartier prezintă

Argatu' - Volumul IV

Culese din Cartier prezintă Argatu’ – Volumul IV aduce la suprafață o reinterpretare completă a sound-ului compozitorului în Underground Folclor. Al patrulea album semnat Argatu’ trimite ascultătorul într-o lume și o poveste conturată de propriul său soundtrack, având totodată elemente folclorice să îi susțină punctul de pornire/origine.

Coperta albumului/masca Argatu’ a fost realizată de către Sabin Onceriu, același om care a realizat și coperta albumului de la Subcarpați “S.U.B”.

Argatu’, un proiect marca “Culese din cartier”, creează muzică încă de la 17 ani. Este student la UMF Iași și reprezintă cu cinste orașul Fălticeni (județul Suceava). Fiecare album încearcă să aducă un element inovativ, o mică schimbare. De la album la album, calitatea soundului și tehnicile de producție s-au maturizat.

Cred Că Sunt Extraterestru

Văd lumea cum vreau eu să fie

Piesa anunță albumul 2 Cred Că Sunt Extraterestru

Regie : Mîndru; D.O.P : Bogdan Barbu; 1st AC : Iura Bustiuc; 2nd AC : Nicolae Anghel; 2nd AC : Eduard Danilovici; Operator Camera : Mircea Trancă; Asistent Camera : Luca Nicolaescu; Echipament Video : Zebra Color; Color : Andu Radu; Grafica : Octavian Belințan; Efx : Dragoș.

Muzica: AFO , Bean; Text : AFO.
Conține fragment din Dem Rădulescu.

Mulțumiri Eliza, Power Pe Vinil , Vorbă , Daniel Hurmuz , ERPS , Ugly Ink Boy, Apollo111 Teatru, Yvone , Bogdan (Kickbox) , Costea , Cristi (Lumini) , Nana , Mishu , Roli (Moksha Space), JR, Alin Stoianovici , Valentin Mușat , Tache si tot satul Culese din Cartier.

Culese din cartier prezintă: Fantome, Volumul 2

Volumul 2 bântuie liber. Culese din cartier este mai bogat cu încă un album. Dupa 3 ani de la debut, Fantome a scos volumul 2. Volum ce confirmă sintagma "mai mult muzică decât vorbe".

Subcarpați - '84-'85

O piesă, deși atipică, atât de familiară soundului Subcarpați. Piesa e simplă: o chitară, un acordeon, fără sample, un pic de vh1, un pic de mahala. Un tribut atât pentru muzica românească veche, cât și pentru The Connells, această piesă, împreună cu 'De ce eu', anunță direcția muzicală a următorului album.

Muzica: MC Bean
Chitară: Valentin Mușat Mureșanu
Acordeon: Alin Stoianovici
Video: Radu Ungureanu

Discografia Subcarpați

 

Înainte de a fi o trupă, suntem o gașcă de prieteni a cărui numitor comun este muzica. Și chiar mai înainte de asta suntem un manifest, nu o trupă pentru care profitul este mai important decât pasiunea pentru lucrul bine făcut. 

Poți descărca albumele gratuit direct de pe site sau le poți asculta pe oricare dintre platformele Apple MusiciTunesSpotifyDeezerGoogle PlayAmazon și Tidal.

 

Subcarpați s-a născut în 2010, la inițiativa lui MC Bean, solistul trupei Șuie Paparude. La granița dintre folclor și ritmuri moderne, de electro și hip-hop, punem preț pe tot ce înseamnă tradițional românesc.

Reinterpretăm folclorul în manieră proprie și aducem în prim-plan ideea că e important să ne conectăm la originile noastre.


Am ales să vorbim despre patriotism și dragostea pentru valorile tradiționale fără să transformăm asta într-un discurs patetic. Știm că tinerii de azi sunt prea prinși în haosul marilor orașe pentru a avea timp să se conecteze cu trecutul și natura.

 

 

 

Contact Subcarpati:

booking@subcarpati.com    0746659549 (Mon-Fri, 10:00-18:00 GMT+2)

pr@subcarpati.com